Sök i den här bloggen

lördag 23 februari 2013

Tjejcupen Vedum F14 - 2013, GULD TILL HOLMEN!

Så var då en lång dag i Vedum över och inte nog med att vårt lag visade upp ett ruggigt bra spel alla tre lagen, vi gick dessutom hela vägen och plockade hem årets andra CUP-GULD till Alingsås!!

Morgonen började tidigt i Alingsås och det var inte bara tjejerna som skulle spela som var på plats utan nästan lika många som åkte med lite tidigare bara för att det är så kul med fotbollscup, jättekul! Idag strålade verkligen solen över Skaraslätta och när vi glider in i Vedumshallen är det bara en försmak av vad som komma skall. I Holmen 1 idag var det enbart milleniumtjejer med i laget och det är visserligen en tuff utmaning i en F14-cup, men tjejerna var på tårna redan från början.

HOLMALUNDS IF 1

Tyvärr räcker inte två vinster och en oavgjord hela vägen idag, men en fin tredjeplats i gruppen för våra hårt kämpande dubbelnollor!

HOLMALUNDS IF 2

Holmen 2 vinner gruppen på målskillnad (3 lag på 5 poäng!!), i kvartsfinalen stöter vi tyvärr på vårt andra kvarvarande lag och trots mål av Johanna blir det förlust med 1-2 och respass ur cupen...


HOLMALUNDS IF 3


Holmen slutar tvåa i gruppen, i kvartsfinalen besegrar man Holmen 2 med 2-1 (Molly + Siri), i semifinalen besegras Levene/Skogslund med 1-0 (Siri) och i finalen till sist är det Lidköping som går på pumpen i sudden via mål av Siri, igen!!! Golden Girls idag :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00