Sök i den här bloggen

fredag 8 februari 2013

Tack Skepplanda för en riktig genomkörare

får bli en "favorit i repris" från förra mötet då inga kort blev till i dagens match...
Dagens match träningsmatch mot Skepplanda BTK (den första utomhusmatchen för året) var inte riktigt lika varm och somrig som förra mötet även om Skepplanda gjort sitt bästa för att rensa bort snön från sin nya fina konstgräsplan :) Elvamanna är det som gäller för i år och vart ska vi sikta för att bli bättre på detta om inte de bästa motståndarna vi stött på under föregående år. Idag var det Skepplanda, i mars åker vi upp till Vänersborgs FK, framåt april åker vi över och möter Hönö/Björkö och strax därefter Lerums IS x 2, stort tack till dessa duktiga lag som verkligen är kul att matcha emot!

I dagens match märker vi att Skepplanda har lite fördelar med bättre fysisk (både storleks- och konditionsmässigt) och där har vi verkligen något att ta tag i lite extra innan säsongen kör igång! Kanske var det lite av en väckarklocka idag hur viktigt det är med våra löp-pass och där kommer vi nog klura till lite extra i vår! Passningsspelet är en annan detalj där en sån här match verkligen visar att vi har några nivåer till att lägga på och verkligen komma in i hur det är att spela elvamannaspel. Skepplandas erfarenhet gör ofta att dom får den där lilla extra fördelen, motläggen som "råkar" studsa deras väg och innebär farligheter istället för att vi får igång vårt eget anfallsspel, mycket detaljer att ta med oss till träningar och kommande matcher! Idag saknade vi några tjejer som brukar spelar ordinarie i backlinjen och det hade kanske behövts, likväl som de tjejerna som idag slet som djur där bak kanske ibland hade fått ut lite mer av att spela längre fram.

Resultatmässigt kunde vi haft lite flyt på vissa mål (men det kan inte vara tur hela tiden bollen studsar "fel" väg), sett till hela matchen är det verkligen rättvist att Skepplanda till slut vinner med 8-1 (4 mål/halvlek). Vi har mycket begåvning i laget, men det gäller att få till så alla orkar en hel match och verkligen vänjer sig vid de större ytorna. Ett litet grattis ändå till Bea som verkligen dundrar in Holmens mål i andra halvlek, lite skönt att inte gå helt tomhänta hem!

Så, igen ett stort tack till Skepplanda för dagens träningsmatch, verkligen en nyttig erfarenhet för oss där vi har mycket att ta med oss framåt och vi får väl försöka få till dom där gemensamma träningen lite senare när vi slipper springa runt som Michelingubbar hela bunten :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00