Sök i den här bloggen

tisdag 30 september 2014

Nya spelare i laget i höst

Det har varit så mycket fotboll nu i höst att vi faktiskt missat att presentera våra två senaste stjärntillskott i laget... Den första kom över till Holmen direkt efter sommaren och har hunnit spela ett gäng seriematcher och nu i söndags även fira SERIEVINSTEN tillsammans med det röda gänget!

Ett jättestort välkommen till Rebecca Todorovic, en tjej som vi mött på plan i ett otal tuffa matcher mot lokalkonkurrenten Alingsås KIK. Verkligen jättekul att se dig i den röda tröjan och det kunde ju knappast blivit mer lyckat än att få fira en serieseger bland det första man gör :)

Johanna Klebom (3:a från vänster) firar Bronsmedaljen i årets Elljuscup
Den andra tjejen är faktiskt ännu färskare och och hon har kommit över ifrån Skogsbygdens IF nu i höst. Hon har faktiskt tränat tillsammans med våra tjejer flera gånger tidigare, men då under VFF paraply i Zon- och Distriktslag för F00 och i lördags passade hon på att plocka hem första medaljen med Holmen då vi var uppe och spelade Elljuscupen F14!

Ett jättestort välkommen även till Johanna Klebom, det är riktigt roligt att se dig i Holmentröjan och vi ser fram emot en riktigt härlig vinter/vår innan nästa års serie drar igång! Att inleda med att plocka hem en bronsmedalj i Elljuscupen är ju en helt ok start, kan bara bli bättre :)

Det är verkligen väldigt tillfredsställande att vårt lag fortsätter att attrahera de allra bästa spelarna i Alingsåsområdet! Vi har ju alltid jobbat hårt med just den målsättningen och för varje ny pusselbit så blir den bilden ännu tydligare. Holmalunds IF är laget för dig som satsar på fotbollen!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00