Sök i den här bloggen

torsdag 11 september 2014

Dags för dubbla matcher i helgen igen!

on the road again...
Så var det då dags för ännu en hektisk fotbollshelg där vi själva har match både lördag/söndag och dessutom får låna ut spelare till både F98 och Dam-U-lag som det ser ut. Men, men... så är det väl mot slutet av säsongen och nu kör vi hela vägen in i kaklet!

Västra Mark/Öxnevalla som vi åker till på lördagen har haft en liten berg- och dalbana i årets F-Div 3 Södra. Laget ligger just nu sist i serien efter att ha förlorat helgens match mot Fristad (som dom nu precis igen fick stryk av), som därmed gick förbi i tabellen!

Holmens förra två möten slutade 8-4 nu i höstas då vårt DM-F14-lag körde träningsmatch och i våras vann vi på bortaplan med hela 9-0. Självklart siktar vi på att köra favorit i repris den 13/9, men då måste vi va på tå redan från start!

förra mötet, uppe i Arentorp (eller tja, egentligen inte på den planen, men... tja, vi hittade dit till slut :)
På söndag är det då dags för den allra sista seriematchen i Division 4 Västra och det är Arentorp/Helås FK som kommer på besök till Alingsås! AHFK krigar just nu med Halvorstorp om tredjeplatsen i serien och mer än så kommer det inte bli då både Holmen och Södra Härene ligger allt för många poäng bort.

Arentorp har ju bitvis varit lite av ett rött skynke för oss i Holmen då deras spelstil krockar med vårt spelsätt. I serien förra året körde vi två oavgjorda matcher och i år har vi tappat ett Futsalguld i finalförlängning, haft en 3-3 match hemma och bröt till sist den dåliga trenden genom att vinna borta med 5-1! Hoppas vi får möjligheter till att avsluta serien på lika bra sätt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00