Sök i den här bloggen

torsdag 25 september 2014

Nu väntar en spännande fotbollshelg


Då är det dags för allra sista helgen med utomhusfotboll för Holmalunds IF F99/00 i år. Vi kunde inte planerat ett mer rafflande upplägg och vi hoppas många av er har vikt helgen för en hemskans massa trevlig och spännande fotboll!

På lördag kickstartar vi ju fotbollshelgen med ett föreningsevent på ICA Maxi där vår storsponsor samlat alla lokala föreningar som man är med och sponsrar och satsar på att få till ett jättefoto på oss alla. Här ser vi gärna en rejält stor röd klick på plats!! Samling 09.30 vid Holmalunds IF bås vid parkeringen för gemensam promenad upp på högsta parkeringsdäck!

På kvällen sedan väntar slutspel i årets Elljuscup där vi deltar i F14-klassen med ett blandat 00/01-lag. Dessa tjejer spelade tillsammans ihop guldet i BilNilsson Cup före sommaren, det skulle väl vara en perfekt avrundning att också spela ihop guldet i Elljuscupen :) Samling 17.00 på Holmen och första matchen sen, semifinalen spelas 19.00 uppe i Emtunga mot Skoftebyns IF!

Söndag sedan väntar seriefinal och avgörande i Division 3 Södra, när Holmalunds IF tar emot Ulricehamns IFK på Alströmervallen kl. 11.00! Upplägget inför matchen är enkelt, vinst eller oavgjort så har Holmens tjejer vunnit serien, förlust så behöver UIFK sen tappa poäng mot seriejumbon... känns som vi går all-in här va :)

Har du av någon outgrundlig anledning missat att se en enda match med tjejerna under året så förväntar vi oss att du kommer på söndag och har den stora röda tröjan på dig, finns inga ursäkter, nu skall vi hjälpa tjejerna att vinna serien!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00