Sök i den här bloggen

måndag 2 januari 2012

Nu kör vi igång 2012!!


Först, en riktigt god fortsättning till er alla fotbollsälskare! Nu har det visst varit ett litet avbrott i träningen (jul, nyår tja, avbrott kan vi väl nöja oss att kalla det... :) Egentligen skulle Holmens träning köra igång den 10/1, men eftersom vi antagligen har västsveriges mest fotbollstokiga tjejer i laget så kör vi imorgon 3/1 igång med en liten smygträning på Holmalyckan!

Vi har märkt att det varit ett grymt besökartryck på vår lagsida, blogg, Facebook etc under julen (lika många besökare som till vårt damlag) och antar att ni är några stycken som inte redan är med i laget, men ändå är nyfikna. 18.30 imorgon 3/1 är ett perfekt tillfälle att komma och känna på laget, tränarna, anläggningen etc. Vi tar alltid emot duktiga spelare med öppna armar, klart ni ska vara med i laget som satsar mest 2012 :)

Appropå detta så är laguttagningarna till våra januaricuper klara, hade man varit feg hade man kanske inte skrivit att målsättningen är att vinna samtliga cuper vi ställer upp i, men vi är ju inte fega precis...

SPARBANKEN CUP

Lag 98 (Lördag 21/1)
Maja, Nora, Ellen, Veronica, Molly, Siri, Vilma B
(Emelie, Elenora, Helin är ersättare inom parantes då dessa även spelar 00-cupen samma dag och kommer användas mycket sparsamt för att klara av båda cuptillfällena.Vid återbud kommer vi komplettera)

Lag 001 (Lördag 21/1)
Emmie, Alva, Klara, Moa, Frida, Matilda, Elenora

Lag 002 (Lördag 21/1)
Lovisa, Cornelia, Emilia, Emelie, Wilma, Vera, Helin

Lag 99 (Söndag 22/1) 
Emelie (Målvakt), Nora, Linnea, Ellen, Helin, Siri, Molly, Veronica, Vilma B
(Eventuell komplettering kommer ske vid återbud)

FÖRBO CUP

Lag 99 (Lördag 28/1)
Emelie (Målvakt), Emma, Linnea, Ellen, Siri, Molly, Veronica, Vilma B, Mayah, Jonna

2 kommentarer:

  1. Ni startar visst 1 dag efter laget med stort L:-)

    SvaraRadera
  2. F01/02 behöver allt försprång ni kan få :) Lycka till i vårens eskapader!!

    SvaraRadera

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00