Sök i den här bloggen

fredag 17 oktober 2014

TACK för ett härligt år, nu väntar innesäsongen!

närkampsövningar inför kommande fotbollsutmaningar :)
Så var vi då samlade igen för att fira ett härligt framgångsrikt fotbollsår med serievinst Div 3 Södra, seriesilver Div 4 Västra, serievinst igen (lite extra firande för de som hjälpt fram storasyrrorna till guldet i Div 2 Södra), cupguld i Öboll och Bilnilsson, cupsilver i Vedum, Brons i Futsal och vanligt DM, Elljuscupen med mera med mera. Det har varit ett riktigt härligt fotbollsår och för många rejält många seriematcher och massa nya härliga utmaningar! Oavsett hur våra lagsammansättningar kommer att se ut nästa år så vet vi att det är ett gäng fotbollssugna tjejer som kommer fortsätta kämpa för att Holmalund ska fortsätta vara det bästa fotbollsgänget i Alingsås :)

Vi laddade upp på Adrenaline Fighters med lite MMA för tjejerna. Stort tack till Christer som ställde upp och körde ett riktigt svettigt pass för tjejerna och extra tack till Morgan och Robban som agerade provdockor under träningen, ni är guld värda (speciellt för oss som slapp :). Att hitta inspiration från andra sporter för att plocka med oss guldkorn in i fotbollen är något som vi gjort varje år och jag tror att även från MMA kan vi nog plocka med oss ett och annat som gör oss bättre på plan varje gång!

lite småkyligt att få vänta på utsidan tills våra bord är klara :)
Efter träningen var det storsamling på DeliDeli som är värda en stor eloge för att dom tog emot ett gäng tonårstjejer med tillhörande ledare och familjer! Ni hade säkert tjänat en slant extra på att istället ha lite äldre gäster som köpte öl eller liknande, men ni valde att öppna dörrarna för ett gäng fotbollstjejer som firar ett framgångsrikt sportår, stort kudos till DeliDeli (som för övrigt var fullknökat ikväll)!! Härlig buffé och många glada skratt tillsammans, underbart att se tjejerna umgås även utanför fotbollsplanen! Lite extra roligt att i år både få dela ut guldmedaljer och även silvermedaljer och sen som topping ett gäng guldmedaljer till för de spelare som allra mest stöttat vårt F98-lag i år, härlig laganda!!

Nu stänger vi dörren för utomhussäsongen och siktar först och främst på kommande Kycklingcup, Futsal-DM-F15, Holmalunds Tjejcup, eventuellt NSP-Cup, Öbollen Vinter och allt annat som kan ramla in därimellan. Till sist, jättestort tack från oss ledare till alla goa tjejer och föräldrar som stöttat på alla möjliga sätt under året, ni är bara bäst!!

PS: Förra året fick vi ledare kokbok med fotbollsrecept, i år blev det Ölglas med Alingsåsanknytning... är det måhända så att ni hintar att vi ska börja fundera på pensionen snart!? :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00