Sök i den här bloggen

torsdag 9 maj 2013

Holmens tjejer knäcker extra

Nästa år har vi ju målet satt att komma iväg på träningsläger i Barcelona och det kostar ju en slant så jättekul att vi fått chansen att tjäna lite extrapengar genom att hjälpa föreningen Elfsborgskatten att sätta upp kattburar inför deras internationella utställning den 11-12 maj här i Alingsås.

Idag torsdag samlades ett gäng tappra tjejer med föräldrar i Nolhaga Ishall och till en början kändes det kanske inte allt för jobbigt att släpa ut och montera ihop dessa gigantiska burar. Efter någon halvtimme med över hälften av grejerna kvar började kanske en och annan tjej knota lite om att det var jobbigt, men efter två timmars slit stod i alla fall en hemskans massa kattburar på plats!

På söndag spelar många av dessa tjejer match och då kommer istället resten av lagkompisarna och tar ner allt igen. Mycket slit men trevliga pengar att få med oss till kul med laget!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00